Betaalbare kwaliteit

 

 

Wij staan voor kwaliteit. Huseyin is een kritische inkoper. Fruit proeft hij eerst zelf voor hij het in onze winkel verkoopt. En het moet er ook goed uit zien voor het in het schap gaat. Een klant moet het mooi mee naar huis kunnen nemen.

Die kwaliteit moet goed betaalbaar zijn, vinden we. Dat weten onze klanten al jaren. Die weten dat de groentefamilie meer waar voor hun geld biedt dan de grote supermarkten. Met onze nieuwe ruime winkel kunnen we groter inkopen. Met nog meer voordeel voor u!

Advies

 

 

Met de jaren hebben we onze producten steeds beter leren kennen. We weten wat we in huis hebben en kunnen u dus ook goed adviseren over de bereiding ervan. En wat bepaalde voedingsmiddelen aan uw gezondheid kunnen bijdragen. Emine heeft altijd een goed advies voor u in voorraad.
Geen idee wat u vanavond of morgen weer eens moet klaarmaken? In onze winkel vindt u gratis recepten om u op een goed idee te brengen.

 

 

Bezorgservice


Bent u niet in staat om zelf uw boodschappen te doen? Geen probleem, u kunt deze telefonisch bij ons bestellen. Eén dag in de week brengen we de bestellingen rond in Zeist en omgeving. Neem even contact op met onze winkel om hiervoor een afspraak te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezelligheid


Onze supermarkt van 650 is ruim van opzet. De brede gangpaden maken het ook voor mensen in een rolstoel goed toegankelijk. De stellingen zijn laag, zodat we elkaar kunnen zien en ook de gezelligheid van de winkel kunnen ervaren. We vinden het fijn om onze klanten te kennen en echt met hen in contact te zijn.